WELLNESS MASSAGE

Ayurveda is een hindoeïstische gezondheidsleer uit India, die, volgens de traditie, door de goddelijke kosmische geest Brahman is geopenbaard. De Ayurveda heeft geen religieus geïnspireerde visie op alles wat met de totale gezondheid van lichaam en geest te maken heeft. Wij bieden naast de Ayurvedische massage Therapie ook een Ayurvedische Wellness massage aan, die volledig volgens de Ayurvedische richtlijnen wordt uitgevoerd.

Ayurvedische Wellness Massage


Ontsnap even aan de drukte en dompel uzelf onder in een oase van rust en ontspanning.
Onze goed opgeleide en ervaren therapeut wacht u op, met traditionele Ayurvedische en wellness behandelingen.
Gun uzelf een rust moment in het drukke leven van alle dag en laat uw energieniveau herstellen.
Vertaald betekent Ayurveda “wetenschap van het leven” en is de oudste medische wetenschap die tot nu toe bekend is. Er is een geschreven verslag dat meer dan 5000 jaar oud is en tot nu toe zijn er veel mensen in India, Nepal en Sri Lanka die gebruik maken van deze behandeling. Ook in Nederland is deze leer erg populair en vooral de warme kruidenolie massages worden vaak gebruikt om ontspanning te vinden en om het lichaam te regenereren.
Er wordt een full body massage uitgevoerd met warme kruidenolie. De massage bestaat uit de schedel, gezicht, nek, schouders, borst, buik, armen, handen, benen en voeten. De massage wordt uitgevoerd zowel op de rug als op de buik. Dankzij de ritmische massage, worden metabolische systemen, lymfe- en zenuwstelsel gestimuleerd, wat leidt tot regeneratie van weefsels en organen.
Abhyanga is een volledige lichaamsmassage
Duur: 60 of 90 minuten.Voetreflex ontspanningsmassage


Voetreflex ontspanningsmassage is een zeer toegankelijke massagevorm.
Zeker voor mensen die niet gewend zijn om gemasseerd te worden. Het is ook een heerlijke manier om te ontspannen na een vermoeiende periode en om lichamelijke ongemakken op een snelle en eenvoudige manier te verlichten.
In andere culturen bestaan al heel lang inzichten die wijzen op een verbinding tussen al onze organen en bepaalde reflexpunten in ons lichaam. Dit uitgangspunt wordt onder andere gebruikt in de voetreflex ontspanningsmassage, waarbij de reflexpunten zich aan de onder-, boven- en zijkant van de voeten bevinden. Door b.v. spanning, verdriet, oververmoeidheid en stress kunnen in het lichaam blokkades ontstaan waardoor het lichaam uit balans kan raken. Een voetreflex ontspanningsmassage maakt uw hoofd leeg en zet u weer “met beide benen op de grond”. Het zorgt voor een weldadige rust en verkwikt tegelijkertijd uw geest.Lees de ervaringen van onze klanten


Maak eens een afspraak